Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Pellegrini träffade Guidetti första dagen i City: ”Är det sista skadan?”

Manuel Pellegrini har börjat sitt nya jobb i Manchester City.

Chilenaren träffade John Guidetti i gymmet och på frågan om det var sista skadan för svensken fick han svaret: ”Sista någonsin”.

Alla som har varit nya på jobbet och visats runt vet hur svårt det är att minnas namnet på alla nya arbetskamrater. För Manuel Pellegrini är det säkert likadant efter rundvandringen på Manchester Citys tränings anläggning efter att han anslutit till klubben som my manager efter Roberto Mancini.

En som han dock redan kunde namnet på var Citys svenske anfallare John Guidetti som Pellegrini hälsade på i Citys gym. Den före detta Malagatränaren sade till Guidetti att han hört sig för hos City förra året.

- Jag vet, men jag var inte redo, svarade Guidetti i klippet som lagts upp via Citys officiella youtubekanal.

Pellegrini frågade om Guidettis senaste skada som han drog på sig tidigare i somras.

- Det är en grej i knäet och jag kommer att vara tillbaka om ungefär två månader, säger Guidetti som fick frågan från Pellegrini om det var han sista skada efter ett drygt år utan a-lagsspel.

- Sista någonsin, svarade Guidetti som sade sig se fram emot det kommande året och att han trodde att skaderehabiliteringen skulle göra honom gott.

I slutet av klippet kan man se hur Guidetti pratar om frånvaron efter den famösa kycklingen han åt som gjorde honom sjuk och att det gjorde att han missade EM för Sverige förra sommaren. Då kommer City-tränaren Brian Kidd in med en liten pik: ”Tror du att du hade kommit med i truppen?” varpå Guidetti svarar ”Det gjorde jag ju!”.

Se Pellegrini och Guidetti 13 minuter in i klippet.

Publicerad 2013-07-02 kl 08:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons