POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Pep försvarar Bravo: "Insatsen från Claudio var otrolig"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Claudio Bravo buades ut och hånades av sina egna supportrar.
Nu försvarar City-managern Pep Guardiola målvakten.
- Jag vet att jag kan lita på honom, säger Pep.

Claudio Bravo kom till Manchester City i somras. Målvakten har vid upprepade tillfällen fått hård kritik i England, både från media och supportrar.

När Bravo billigt släppte in ett tidigt mål mot Huddersfield i FA-cupen under onsdagskvällen buades chilenaren ut av delar av publiken, och en annan del applåderade sarkastiskt.

- Fråga fansen om det tack. Insatsen från Claudio var otrolig. Han hjälpte oss i uppbyggnaden, det finns ingen annan som kan göra det. Han läser var spelarna är fria, det är inte enkelt att läsa det. Hans ögonblick och hans räddningar.. Han ger oss kontinuitet att spela. De fansen uttrycker, jag är inte här för att döma dem, säger Guardiola om Bravo.

Managern är inte orolig över att fansens kritik ska störa målvakten.

- Nej, han är stark nog, han är en av de bästa. Det här året var han nominerad som en av de fem bästa målvakterna i världen. Jag är säker med båda målvakterna jag har. Folk kan inte föreställa sig hur en målvakt är, men jag vet hur media fungerar. Jag är väldigt glad och lycklig och jag vet att jag kan lita på honom. Jag kan lita på hans beteende när han spelar och när han inte spelar.

Se Guardiola tala om Bravo i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-02 kl 21:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå