Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
44v

TV: Pep funderar på backvärvningar i januari: "Har för få spelare där"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Guardiola prata om vintervärvningar i spelaren ovan.

Mängder av alternativ i offensiven.
Men bakåt har City det inte lika väl ställt - och öppnar nu för januarivärvningar.
- På det området har vi för få spelare och för att kunna hantera alla tävlingar är vi i problem, säger managern Pep Guardiola.

Manchester Citys anfallsfotboll har flödat och serieledaren har gjort 48 mål i Premier League så här långt, 12 fler än Manchester United som är näst bäst på 36 mål.

I försvaret finns det dock frågetecken för City. Laget har visserligen bara släppt in 11 mål - delat bäst med United. Men Benjamin Mendy är långtidsskadad, John Stones borta en dryg månad till och Vincent Kompany har återkommande skadeproblem. Pep Guardiola öppnar nu för att laget kan förstärka i januarifönstret.

- Vi funderar på det. Jag är ärlig med att säga att vi funderar på det. På det området har vi för få spelare och för att kunna hantera alla tävlingar är vi i problem, riktiga problem om det är så här. Men jag kan inte garantera någonting. Vi får se vad som händer i januari, säger Guardiola.

- Kanske tänker vi titta på en till central försvarare på grund av Vincents (Kompany) problem som gör att han missar många matcher. John Stones är borta fyra till fem veckor. Och under säsongen vet ingen vad som kommer att hända. 

Publicerad 2017-12-13 kl 09:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons