TV: Pep hyllar De Bruyne: "Ser passningar som normala människor inte ser"

Kevin De Bruyne sänkte Arsenal med två mål och en assist i första halvlek.
Belgaren hyllas av sin manager Pep Guardiola.
- Han är en extraordinär spelare, säger Pep.

Se ett utdrag ur Pep Guardiolas presskonferens efter segern mot Arsenal i spelaren ovan.

Manchester City gjorde processen kort med Arsenal. Kevin De Bruynes briljans satte gästerna i ledningen efter en och en halv minut och passade sedan fram Raheem Sterling till 2-0 efter en kvart. Innan den första halvleken hade De Bruyne tryckt in ett till vackert mål.

- Han är en extraordinär spelare, säger managern Pep Guardiola efter matchen.

- Han ser passningar och aktioner som normala människor inte kan se. Han har en speciell blick och producerar assist. Vi säger att 'du måste göra mer mål, du måste göra mer mål'. Vi pratar med honom om det, i dag gjorde han två otroliga mål.

De Bruyne har gjort sex mål i Premier League den här säsongen och toppar assistligan med tio passningspoäng.

Publicerad 2019-12-15 kl 22:31