Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
3:34

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

TV: Pep om Sanchez: "Jag är inte killen med ekonomin"

Alexis Sanchez är på väg till Manchester United.
Arsenal-stjärnan har även jagats intensivt av Manchester City.
- I slutändan så bestämmer spelare - när de har flera intressenter - var de vill spela, säger City-managern Pep Guardiola.

Redan i somras jagade Manchester City Alexis Sanchez och det såg ut att bli en övergång för Arsenal-stjärnan, men i sista stund gick det i stöpet. Under januari har jakten intensifierats igen och City såg på nytt ut att vara favoriter. Men klubben drog sig ur, och Alexis Sanchez ser ut att presenteras av Manchester United inom kort. Både Arsenal-managern Arsene Wenger och United-managern José Mourinho har bekräftat att det är nära.

Så varför blev det inte något med Manchester City? Managern Pep Guardiola kunde inte svara på varför klubben inte kunde matcha Unites erbjudande.

- Jag är inte killen med matematiken, med siffrorna. Så vad jag vet just nu är att han fortfarande är en Arsenal-spelare. Jag tror att Alexis kommer att gå till United, så grattis till dem båda. I slutändan så bestämmer spelare - när de har flera intressenter - var de vill spela. Han och tränarna bestämmer det. Så lycka till, säger Guardiola på en presskonferens under fredagen.

ANNONS

Pep hade en tajt relation med Sanchez när han hade anfallaren i Barcelona. På fredagens presskonferens fick managern frågan om han på något sätt kände sig sviken över att han nu valt bort City för lokalrivalen United.

- Jag upprepar samma sak. Spelarna och deras manager bestämmer vad som är bäst för dem. Det finns ingenting att tillägga. Så min åsikt kvarstår. Det var ett nöje att vara med honom i Barcelona och om han bestämmer att gå vidare till en annan klubb så önskar jag honom det bästa, säger Pep.

Publicerad 2018-01-19 kl 20:54
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto