Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
45v

TV: Pochettino: "Ibland är det omöjligt att göra mål"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Tottenham dominerade London-derbyt mot West Ham.
Matchen slutade dock 1-1 på Wembley.
- I fotboll skjuter du ibland en, två, tre gånger och gör mål. Och ibland, som i dag, har du 31 avslut och det var bara ett mål, säger Spurs-managern Mauricio Pochettino.

Det var Tottenham som hade det mesta i chansväg när London-konkurrenten West Ham gästade under torsdagskvällen. Men trots övertaget så blev det delad poäng efter två kanonmål som gav 1-1 på Wembley.

- Vi gjorde allt för att vinna, vi skapade och dominerade matchen. Ibland händer det i fotboll, i den här typen av match, att du trycker på och forcerar, skapar, har lägen att göra mål och så är det omöjligt att göra mål. Men jag är nöjd med prestationen och arbetsinsatsen efter 48 timmar med två matcher, insatsen var fantastisk. Inget att säga om det. Väldigt nöjd med alla spelarna, bara att du ibland behöver tur för att öppna upp matchen. Jag tycker att det var en liknande match mot Southampton, då blev det 5-2 och nu 1-1, säger Tottenham-managern Mauricio Pochettino.

Managern menar att han inte oroas av lagets många missade chanser mot West Ham.

- Nej, nej. Jag är inte orolig, det är fotboll. Och i fotboll skjuter du ibland en, två, tre gånger och gör mål. Och ibland, som i dag (läs i går), har du 31 avslut och det var bara ett mål. Ett otroligt mål från Son från en lång distans. Jag tycker att det var en svår situation, så är det i fotbollen. Vi måste acceptera frustrationen och känns oss besvikna för vi förtjänade de tre poängen men i slutändan får vi ändå vara nöjd med en poäng när du släpper in ett mål med det första skottet de har. Det är så komplicerat att komma in i matchen och behålla lugnet för att komma tillbaka. Men jag är nöjd med insatsen, att de fortsatte trycka på.

Publicerad 2018-01-05 kl 08:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons