Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Premier League-bossen om de nya transferreglerna

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Premier Leagues transferfönster kommer från och med nästa säsong att stänga innan säsongen börjar.
- Jag tror att den främsta anledningen är att klubbarna kände att de ville komma till den första dagen på säsongen och veta vilken deras spelartrupp är, säger ligans vd Richard Scudamore.

Under torsdagen kom nyheten att Premier Leagues ledning och klubbcheferna röstat igenom en förändring av transferfönstret till nästa säsong.

Transfer-deadline kommer att vara torsdagen innan ligan drar igång. Inför säsongen 2018/2019 stänger transferfönstret 18.00 torsdagen den 9 augusti. Premier League-klubbarna kommer fortfarande att kunna sälja spelare efter deadline då de andra stora ligorna fortfarande har sitt transferfönster öppet.

- Jag tror att den främsta och övervägande anledningen är att klubbarna, eller tillräckligt många klubbar, kände att de ville komma till den första dagen på säsongen och veta vilken deras spelartrupp är, säger Premier Leagues vd Richard Scudamore.

- Uppenbarligen är det fortfarande en risk att du tappar en spelare utomlands men du vill inte ha de 20 lagen byta spelare med varandra efter att säsongen har börjat.

Se Scudamores förklaring till förändringen av transferreglerna i spelaren ovan.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-07 kl 23:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons