Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Ranieri: "Norwich svårare än Arsenal"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Claudio Ranieris Leicester ställs mot Norwich hemma på lördagen. En munsbit för en serieledare? Knappast, enligt managern Ranieri.

Claudio Ranieri vägrar se bottenlaget Norwich som en lätt motståndare. Han Leicester tar sig an Martin Olssons lag på lördagen och Ranieri säger att han har varnat sina spelare.

- De är utvilade och redo för strid. Jag sa åt dem att Arsenalmatchen är lättare än den här mot Norwich. Det blir en svår match på lördag och vi måste vara koncentrerade, säger han.

- Arsenal tänker att de spelar för att vinna. Dessutom har du det i mentaliteten, du är extra koncentrerad mot Arsenal. Jag vill se mina spelare med samma koncentration nu. Väldigt, väldigt hungriga eftersom vi förlorade senast. 

Ranieri ser dessutom matchen som början på en tuff period. En period som kan komma att definiera mycket.
- Nu har vi en period fram till 19 mars med fem matcher, tre hemma och två borta. Jag tror det här kan vara nyckeln för vår säsong.

Han fick ven frågor om stjärnan Riyad Mahrez som ryktas vara på väg att flytta till någon storklubb. Huruvida Mahrez klarar av att behålla fokus på spelet i Leicester:
- Om Riyad spelar så bra som han kan så kommer han fortsätta spela. Ser jag honom gå runt och tänka på andra lag så får han sätta sig på bänken bredvid mig, säger Ranieri.

Publicerad 2016-02-26 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons