POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Ranieri om lojaliteten till sitt mästarlag: "Kanske är det för mycket nu"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

De regerande Premier League-mästarna Leicester kan vara på väg ur serien. Managern Claudio Ranieri medger nu att hans förtroende för förra årets succéspelare kan ha varit för stort.
- När du uppnår något så bra så vill du ge dem en chans, två chanser, tre chanser. Kanske är det för mycket nu, säger Ranieri.

Leicester stod förra säsongen för en sensationell skräll när man tog hem titeln i Premier League. Den här säsongen har det varit en helt annan historia och laget riskerar nu att åka ur högstaserien. Leicester är på 17:e plats, endast en poäng över nedflyttningsstrecket och två poäng före jumbon Sunderland.

Söndagens 2-0-förlust mot Swansea var lagets femte raka i Premier League och den sjätte raka matchen utan att göra mål. Managern Claudio Ranieri medger nu att den stora lojaliteten han haft till sina mästerspelare från förra säsongen kanske har påverkat laget negativt.

- Självklart är det svårt. När du uppnår något så bra så vill du ge dem en chans, två chanser, tre chanser. Kanske är det för mycket nu, säger Ranieri.

Ranieri menar dock att Leicester fortsatt har tro på att man ska klara av att vända den mörka situationen.

- Varje gång jag pratar med spelarna, och spelarna pratar med mig, så är vi alltid säkra på att vi kan förändra situationen.

- Det är svårt att säga att det är mentalt för när jag pratar med dem så är alla överens, alla vill reagera, alla försöker säga något positivt för att hjälpa varandra. Men sedan slås vi tillbaka. Jag tror på mitt lag. Vi måste fortsätta att kämpa, och förr eller senare så kommer vi att komma upp från den här djupa situationen.

Se ett utdrag från presskonferensen med Ranieri efter förlusten mot Swansea i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-13 kl 08:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå