TV: Rio Ferdinand rasande på Mario Balotelli - var nära bråk efter matchen

Manchester City slog ut United. Då retade Mario Balotelli upp Rio Ferdinand.

Rio Ferdinand var helt rasande efter slutsignalen och försökte komma fram till Mario Balotelli. Flera spelare och Manchester Citys tränare Roberto Mancini fick hålla stjärnorna isär.

Det var dock United som öppnade starkast. Efter 17 minuter frispelade Park Berbatov som avslutade rakt på Joe Hart. Och minuten senare kom Nani runt på vänsterkanten och hittade in till Berbatov som fick öppet mål, men avslutet gick över.

Efter 35 minuter kom Citys första chans. Mario Balotelli drog på ett skott från 35 meter som Edwin van der Saar tvingades att styra ut till hörna.
Minuten senare fick Joleon Lescott Citys bästa chans när han drog iväg ett tungt volleyskott.

Den första halvleken slutade mållös. Manchester United har haft de bästa chanserna. City gör sitt yttersta för att vinna duellerna på mittfältet, och Nigel de Jong har fått Nani att lukta på gräset flera gånger.

Efter 52 minuter gjorde Yaya Touré 1-0 till Manchester City. Mittfältaren petade in bollen i straffområdet, ryckte förbi sin försvarare och placerade in bollen i det bortre hörnet. Snyggt!

Ungefär 20 minuter senare fick Paul Scholes rött kort efter en galen tackling där han gick in med dobbarna på motståndarens lår.

Matchen slutade 1-0. Efter matchen retade Mario Balotelli upp Rio Ferdinand och det låg ett bråk i luften. Men flera spelare drog isär dem.

John Guidetti fick inte plats på bänken, utan får sitta på läktaren när City brakar ihop med United i FA-cupsemifinal. City låter Balotelli spela på topp i Tevez frånvaro. Manchester United bänkar Hernandez och låter Berbatov spela från start.