POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Scholes försvarar Pogba: "Gjort en bra säsong"

Foto: Reuters/Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester Uniteds mittfältsikon Paul Scholes tycker att sommarvärvningen Paul Pogba har gjort en klart godkänd säsong och tror att fransmannen kommer bli ännu bättre.
- Han har gjort det bra sedan han kom tillbaka. Han vill alltid ha bollen för att försöka skapa lägen, säger Scholes i en intervju med Reuters.

Paul Pogba blev världens dyraste värvning genom tiderna, när han förra sommaren lämnade Juventus, för en återkomst i Manchester United. Fransmannen har stundtals fått ta emot en del kritik, en kritik som den gamle Unitedmittfältaren Paul Scholes inte tycker har varit helt rättvis.

- Pogba har haft en bra förstasäsong. Han försöker alltid vara spelbar och vill hela tiden ha bollen. Det är inte alltid lätt att spela i England, men han har gjort det klart godkänt.

Scholes fick också frågor om hur han ser på Wayne Rooneys framtid i klubben.

- Han har varit en otrolig spelare för United under en lång tid. Jag tror faktiskt att det är upp till Wayne om han vill lämna eller inte. Han förtjänar att själv få bestämma över sin framtid, han har gjort så mycket för klubben.

Se hela intervjun ovan.

Publicerad 2017-03-30 kl 13:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå