TV: Se Arsenals mål mot Greentown

Arsenal spelar träningsmatch mot Hangzhou Greentown och har 1-1 efter 45 minuter.

Liverpool slog Greentown med 4-3 för några dagar sedan. Det kinesiska laget visade i första halvleken mot Arsenal att det inte var nog slump att man spelade jämnt mot Liverpool då.

Vasquez gav laget ledningen efter att Arsenal inte fått bort bollen vid en fast situation. Arsenal skapade väldigt lite under den första halvleken men skulel trots allt fixa en kvittering innan paus.

Andrei Arsjavin lyfte bollen över Greentown-försvaret med en nätt chipp. Robin van Persie slog till direkt och Carlos Vela fick den enkla uppgiften att slå in returen.

Andra halvlek slutade mållöst, efter att båda lagen gjort flera förändringar.

Publicerad 2011-07-16 kl 15:35