TV: Se Carrolls hattrick i sjuka målfesten mot Arsenal

Det 93:e och sista London-derbyt på klassiska Upton Park slutade 3-3 sedan en glödhet Andy Carroll slagit till med ett äkta hattrick för The Hammers.
- Det här var min bästa match i West Ham-tröjan, säger Carroll till Viasat.

För Arsenal handlade det om att vinna för att hålla det lilla hoppet om en Premier League-titel- vid liv. West Ham behövde i sin tur ter poäng för att inte tappa mark i kampen om en Champions League-plats.

Efter en sanslös målfest och 3-3 på Upton Park gick spelarna i båda lagen av planen med nedslagna huvuden.

West Ham - som till näst säsong flyttar till Olympia Stadion - öppnade piggast i det 93:e och sista Londonderbyt på klassiska Upton Park.

Efter en fin aktion där Andy Carroll cykelsparkat fram bollen till Manuel Lanzini kunde den sistnämnde sätta bollen i nätmaskorna.

Målet godkändes dock inte då domaren - av reprisbilderna att döma - felaktigt blåste av spelet för offside.

I stället var det Arsenal som skulle öppna målskyttet sedan Mesut Özil efter en snabb omställning fått in bollen bakom Adrian i West Ham-målet.

Wengers mannar hittade vid flera tillfällen vägar in bakom West Hams trebackslinje och efter ett delikat instick av Alex Iwobi till Alexis Sanchez så satte chilenaren bredsidan till och 2-0 efter 35 spelade minuter var ett faktum.

Det hann dock hända mycket innan domaren skulle låta lagen gå in till halvtidsvila och den stora huvudpersonen var Andy Carroll.

Som så många gånger förr visade engelsmannen sin styrka i inläggsspelet och med två mål på två minuter såg han till att ta West Ham tillbaka in i matchen.

- Vi var såklart mycket besvikna över att ha hamnat i ett 2-0-underläge på hemmaplan, men sedan lyckades vi komma tillbaka med två snabba mål precis innan paus. Vi har tränat och haft stort fokus på inläggspelet hela veckan och det är kul att det betalade sig, säger Andy Carroll till Viasat.

Glödhete Carroll slog emellertid inte av på takten till den andra halvlek och i den 52:a minuten fullbordade han sitt hattrick. Den reslige anfallaren höll sig återigen framme och med en urstark nick såg han till att fullborda både sitt hattrick och West Hams vändning inför ett kokande Upton Park.

- För min egen del kan jag säga att det här var min bästa match i West Ham-tröjan. Jag ska inte hymla om att jag har tankar om en landslagsplats någonstans i bakhuvudet. Vi får se vad som händer, säger Carroll.

Carroll skulle dock inte få det sista ordet i målfesten och med 20 minuter kvar att spela var Laurent Koscielny siste man på bollen efter att Arsenal praktiserat ett läckert klapp-klapp-spel i West Hams straffområde.

Avslutningen på matchen präglades av en matchbild där lagen mer eller mindre turades om att komma till vassa målchanser.  Trots det uteblev målen bägge lagen tappade två viktiga poäng.

Se höjdpunkter från matchen i sportsändningen ovan.

Lagens startelvor:

West Ham: Adrian - Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyate, Noble, Lanzini, Antonio, Carroll - Payet.

Arsenal: Ospina - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Elneny, Couquelin, Iwobi, Özil, Sanchez - Welbeck.