POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

TV: Se Fergusons kupp - försöker bannlysa reporter som frågar om Giggs

En reporter frågar om Ryan Giggs påstådda otrohetsaffär. Då blir Alex Ferguson förbannad. Se klippet där han försöker att bannlysa journalisten.

På tisdagen höll Sir Alex Ferguson en presskonferens inför lördagens Champions League-final mot Barcelona. Han fick då en fråga av en reporter från nyhetsbyrån Associated Press, AP. Frågan gällde Ryan Giggs betydelse för laget.

- Alla spelare är viktiga, svarade Ferguson.

Senare upptogs Fergusons viskningar till en pressekreterare i klubben av Sky News. Ferguson frågade om ”killen som ställde frågan om Giggsy” och bad senare pressekreteraren att ”porta honom på fredag”.

Enligt AP är det oklart vad Ferguson menade med fredag, men förmodligen handlar det om en presskonferens inför lördagens match.

Reportern som ställde frågan om Giggs, Rob Harris, får stöd av sin chef Lou Ferrara.

- Rob gjorde sitt jobb som journalist genom att ställa en fråga, säger han.

Ryan Giggs har sedan i går förekommit mycket i engelska medier, och anklagats för otrohet. En domstol hade tidigare förbjudit medier att namnge Giggs i historien. Men i går måndag namngav en engelsk politiker walesaren i en parlamentsdebatt, vilket ledde till att så gott som samtliga engelska tidningar gått ut med Giggs namn i samband med otrohetshistorien och domstolsbeslutet.

SE KLIPPET HÄR TILL HÖGER!

Publicerad 2011-05-24 kl 18:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå