TV: Se Lennon sänka Liverpool på övertid - i galen match

Tottenham-Liverpool 2-1
0-1 Martin Skrtel (43) 1-1 Skrtel, självmål (65) 2-1 Aaron Lennon (91)

Tottenhams Aaron Lennon sänkte Liverpool på övertid i en oerhört underhållande match. Lennon sprang fram i ett friläge efter att Liverpools inhoppare Kyrgiakos missat en nickduell och slog in bollen via målvakten Reinas utstäckta händer. Matchen hade i stort sett allt.

Liverpools Martin Skrtel har spelat 1-1 med sig själv innan avgörandet. Först gjorde han 1-0 för Liverpool efter 43 minuter då han petat in bollen efter en frispark som fastnat i Tottenhams straffområde.

Skrtel petade sedan in 1-1 i eget mål efter 65 minuter sedan Luka Modric rusat ifrån ett antal Liverpoolspelare innan han slog in bollen mot mål - som Skrtel petade in.

Tottenham fick en gyllene chans att kvittera då domaren pekade på straffpunkten efter att David N'Gog tagit med handen. Jermaine Defoe missade dock straffen.

Tungt också för Tottenham som fått både Rafael Van der Vaart och Younes Kaboul skadade. Van der Vaart var tveksam till start. Han dök dock upp i startelvan men tvingades kliva av redan efter tio minuter. Han ersattes av Jermaine Defoe.

Efter 36 minuter var det mittbacken Younes Kaboul som tvingades kliva av efter att han skadat sig sedan han täckt ett skott. Han ersattes av Sebastien Bassong.

Tottenham har haft två chanser som Liverpool fått undan på mållinjen. Liverpools Maxi Rodriguez missade ett öppet läge i slutet av första halvlek.

Men sista ordet fick Lennon och Tottenham.

Här ovanför ser du TV4-Sporten med höjdpunkter från söndagens Premier League.

Publicerad 2010-11-28 kl 21:00