TV: Se målen här - Koscielny såg till att City tappade i toppen

Arsenal och Manchester City tappade båda upp till ettan Chelsea efter 1-1 i Manchester.

Manchester Citys försvarare Joleon Lescott spelade huvudrollen två gånger om när Arsenal kom på besök. Först nickade 30-åringen in 1-0 för City i den 40:e minuten efter en hörna. I kamp med flera motståndare nådde Lescott högst.

Sedan svarade han för en ofrivillig assist. I den 82:a minuten nickade han bort en Arsenalhörna - men inte bättre än att den hamnade hos motståndaren Laurent Koscielny, som sköt ett skott som Citys målvakt Joe Hart var chanslös på. De båda lagen hade därefter varsitt fint läge att fixa segern, men skärpan saknades i de avgörande momenten.

Kolla in målen i Sporten, PL-målen kommer 6:55 in i sändningen.

Publicerad 2012-09-23 kl 21:12