TV: Se när krisen i Chelsea blir allt djupare - värsta inledningen på 37 år

Chelseas kräftgång i Premier League fortsätter. Hemma mot Southampton tappade London-laget en 1-0-ledning och förlorade med 3-1.

Chelseas kris blir allt djupare. Hemma på Stamford Bridge tvingades laget inkassera sin fjärde förlust för säsongen i Premier League - fler än på hela fjolårssäsongen.

Men det började bra för Chelsea. I den 10:e minuten fick Chelsea en frispark på vänsterkanten och Willian stegade upp, och då är det läge att se upp. Willian skruvade bollen i en fin båge in i det bortre hörnet och gjorde sitt fjärde frisparksmål för säsongen.

I den 44:e minuten tog Steven Davis, som innan inte gjort mål sedan i februari 2014, Southampton tillbaka i matchen med en snygg volley efter att Graziano Pelle bröstat ner bollen.

Och efter en timmes spel fick Sadio Mané öppen gata och kunde placera in 2-1 via Begovic i Chelsea-målet och vändningen var fullbordad.

I den 72:a minuten skulle det bli ännu värre för Chelsea när Graziano Pellé snyggt dunkade in bollen i det ena hörnet. Efter målet visade José Mourinho vad han tyckte om Nemanja Matic insats. Mittfältaren byttes in efter halvtid men byttes ut mindre än en halvtimme senare.

Chelsea förlorade med 3-1 och det hörde burop från läktarplats när slutsignalen ljöd. London-laget har bara tagit åtta poäng på de åtta första omgångarna och är bara på 16:e plats i tabellen. Säsongsinledningen är Chelseas värsta på 37 år.

Se målen i Chelseas förlust i spelaren ovan.