TV: Se Olsson fixa nytt Arsenal-fiasko - fyra insläppta mål mot Blackburn

Det går fortsatt tungt för Arsenal. Laget förlorade med 4-3 mot Blackburn - efter att Martin Olssons solo gett matchavgörande målet.

Arsenal fick en drömsrtart i matchen mot Blackburn. Song hittade Gervinho i straffområdet och ivorianen slog till direkt, mellan benen på försvaren Samba, och Robinson i målet ställdes helt.

Mitt i en tung Arsenalpress kom kvitteringen. Nye nigerianen Yakubu gömde sig bakom Per Mertesacker och fick en perfekt genomskärare. Anfallaren vrickade elegant bollen förbi Szczesny till 1-1.

Arsenal kom dock tillbaka. Aaron Ramsey sprang sig fri på högerkanten och fick bollen i fart. Walesaren passade snett inåt bakåt till nye spanjoren Mikel Arteta som kom stormande centralt. Avslutet blev perfekt - rakt upp i nättaket till 2-1.

Andra halvlek var dock bara fem minuter gammal när Blackburn kvitterade, med god hjälp av Alexandre Song. En frispark från kanten damp ner på kamerunierns knä och rullade retligt in vid Szczesnys vänstra stolpe. Det skulle bli värre för Arsenal. Vid en annan fast situation, som inbytte Martin Olsson fixade, dök bollen ner hos Hoilett. Han slog till och i misstänkt offside-situation kunde Yakubu styra in 3-2.

Olsson fixade sedan 4-2 på egen hand. Han tog en lång löpning, fick bollen vid högerkanten, ryckte ifrån Johan Djourou, fintade bort Song och slog sedan in bollen på Laurent Koscielny - som stötte in bollen i eget mål.

Marouane Chamakh nickade in 4-3 med fem minuter kvar. Trots massiv press kunde Arsenal dock inte få in kvitteringen.