TV: Se Southampton vända 0-2 till 3-2 mot Liverpool

Philippe Coutinho och Daniel Sturridge gav Liverpool 2-0 in till andra halvleken. Förgäves.
Southampton hade en makalös andra halvlek och vände matchen och vann med 3-2.

Liverpool jagar Europaplatserna i Premier League, och mot Southampton kopplade laget tidigt greppet. Philippe Coutinho fick på ett lågt långskott som borrade sig in vid bortre stolpen efter 17 minuter, och i 22:a ökade Daniel Sturridge på till 2-0. Med en kroppsfint skapade han sig själv utrymme för avslut, innan han elegant placerade in bollen utom räckhåll för målvakten Fraser Forster.

Den ledningen skulle stå sig i halvtid. Och många Liverpool-fans hade nog räknat in en seger.

Under den andra halvleken skulle dock matchen byta skepnad - till Southamptons favör.

Southampton skulle nitton minuter in i den andra halvleken få äta sig i kapp. Då steppade Sadio Mané fram och klämde in reduceringsmålet till 1-2 framspelad av Graziano Pelle.

Samme Pelle skulle sedan ligga bakom de två målen som kom i matchens slutskede. Då han först satte kvitteringsmålet och sedan tre minuter senare assisterade fram Mané återigen som skulle fullborda Liverpools fiasko.

Se Southamptons mål i sportsändningen ovan.

Så ställde lagen upp:

Southampton: Forster; Martina, Van Dijk, Fonte, Bertrand; Clasie, Romeu; Tadić, Long, Davis; Pellè.

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Flanagan; Can, Allen; Lallana, Coutinho, Origi, Sturridge.