Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Sherwoods vilda glädje efter Villas seger: "Bästa känslan i världen"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Aston Villa bröt den tunga trenden med sju raka förlustmatcher i Premier League.
Då hamnade den nye managern Tim Sherwood i ett glädjerus.
- Bättre än att vinna jackpot, säger han enligt The Guardian.

Aston Villas tunga trend i Premier League är bruten. Efter sju raka förluster kom äntligen en seger för laget när West Bromwich stod för motståndet. Det var också Tim Sherwoods första seger med klubben han tog över i mitten av februari. Den tidigare Tottenham-tränaren firade vilt vid båda målen i 2-1-segern.

- När jag åkte hemifrån i morse sa min sambo till mig att hon hade fyllt i en lottokupong, 54 miljoner pund i jackpot. Jag sa att jag tar tre poäng utan tvekan. Allvarligt, jag menar det - det betyder mer för mig, säger han enligt The Guardian efter matchen.

Det blev ett högdramatiskt slut på matchen och med bara 30 sekunder kvar av tilläggstiden tilldömdes Villa en straff. Christian Benteke klev fram och placerade säkert in bollen.

- Det kräver en modig man att stå där. Jag frågade före matchen om han får en straff, vad ska han göra med den. Normalt bestämmer du dig innan, någon som jag hade tänkt att jag skulle dunka in den till vänster. Han sa: 'Vad jag gör är att jag väntar på att målvakten ska sätta sig och rullar in den i det andra hörnet.'

- Han gav mig lite självförtroende men jag var ändå tvungen att titta genom fingrarna, säger Sherwood som beskrev segern som världens bästa känsla.

I klippet ovan ser du Sporten med höjdpunkter från matchen, börjar 3.00 in i klippet.

Publicerad 2015-03-04 kl 07:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons