TV: Silva och Milner gav City segern

David Silva och James Milner slog till sent i varsin halvlek och såg till att bärga en 2-0-seger åt Manchester City mot Leicester.

Silvas 1-0 kom från nära håll efter att City uppträtt lojt och knappast övertygad under de första 45 minuterna, och trots ledningen tog den regerande mästaren aldrig tag i taktpinnen på ett övertygande sätt. Det dröjde till den 88:e minuten innan supportrarna kunde andas ut, när alltså Milner satte spiken i kistan.

Noterbart är att City valt att peta såväl Pablo Zabaleta som Fernandinho, Samir Nasri, Edin Dzeko och Vincent Kompany som alla fanns med senast i 1-2-förlusten mot Liverpool.

Det blev, trots förändringarna, ändå inte någon briljant match från Manuel Pellegrinis manskap på onsdagen, men efter de tre poängen slipper managern en del av det missnöje som byggts upp till följd av förlusterna mot just Liverpool, och även mot Barcelona i Champions League. City är fortsatt tvåa i Premier League, fem poäng efter Chelsea.

Publicerad 2015-03-04 kl 23:10