TV: Skrtels självmål fällde Liverpool - bestulna på kvittering

Martin Skrtels självmål fällde Liverpool mot Newcastle. Tio minuter från slutet kvitterade dock Alberto Moreno, men domaren vinkade felaktigt av för offside.

Ett formstarkt Liverpool gästade Newcastle under söndagen. Men Jürgen Klopps mannar skulle få en tuff kväll.

Liverpool skapade många hörnor i inledningen på matchen och efter 20 minuters spel var det nära att det gav utdelning. Bollen föll till Christian Benteke som bara någon meter från mål sköt bollen över.

Den första halvleken skulle komma till ända utan att något av lagen mäktat med ett enda skott på mål. Båda lagen hade dock ett antal halvchanser.

I den 69:e minuten kom matchens första mål, och det var hemmalaget som gjorde det. Georginio Wijnaldums skott styrdes av Martin Skrtel och in i det egna målet.

Tio minuter senare hade Liverpool en boll i nät när Alberto Moreno med en magisk volleylobb överlistade Elliot i Newcastle-målet. Domaren vinkade dock på offside, men reprisbilderna visade att Moreno var på rätt sida.

På tilläggstid avgjorde Wijnaldum definitivt när han chippade in 2-0. För Newcastle betydde segern mycket viktiga poäng i botten.

Se Newcastles mål i Sporten i klippet ovan.