POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
2d

TV: Solskjaer slår tillbaka mot ryktena: "Påhittade och uppenbara lögner"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag ur Solskjaers presskonferens inför Tottenham i spelaren ovan.

Enligt The Sun har Ole Gunnar Solskjaer meddelat United-spelarna att han tvingas lämna vid förluster mot Tottenham och Manchester City.
Det får norrmannen att reagera.
- Ibland skrattar man när man läser historier om vad jag har sagt, säger han.

Den här veckan har beskrivits som en ödesvecka för Ole Gunnar Solskjaer. Krisande Manchester United ska möta Tottenham hemma på onsdag och Manchester City borta på lördag. The Sun prydde under tisdagen sin framsida med en story om att Solskjaer sagt till United-spelarna att han skulle tvingas lämna vid förluster mot Spurs och City. Norrmannen svarade under tisdagens presskonferens på ryktena, och menar att han inte är orolig över sitt jobb.

- Jag mår bra. Absolut inga problem. Ibland skrattar man när man läser historier om vad jag har sagt och sådana saker. Jag vet åtminstone att källorna som alla pratar om inte är källor, det är bara påhittade och uppenbara lögner, säger Solskjaer.

United-managern tror inte att den här veckan kan ändra på stämningen runt klubben, även vid två vinster.

- Tre eller fyra dagar kommer inte att ändra så mycket på det, men de här två matcherna är väldigt bra chanser för oss att bevisa något och bevisa för oss själva att vi kan fortsätta sviten vi har haft mot några av de bättre lagen. Såklart har vi haft en del bra resultat mot bra lag och vi har en plan för onsdag kväll.

Publicerad 2019-12-03 kl 17:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå