Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Spalletti dömer ut Leicester: "Det var Ranieri som skapade laget"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Leicester valde att sparka Claudio Ranieri.
Det gillas inte alls av hans italienske tränarkollega i Roma.
- Det är förundrande. Det finns ingen tacksamhet gentemot Ranieri, säger Luciano Spalletti.

Under torsdagen fick Leicester mästartränare från förra säsongen sparken. Claudio Ranieri har hyllats enormt efter den sensationella titeln men när laget nu är hotat av nedflyttning valde klubben att agera. Romas italienske tränare Luciano Spalletti dömer ut valet att sparka Ranieri, och menar att det är okonsekvent av klubben.

- Det är förundrande. Det finns ingen tacksamhet gentemot Ranieri. Han var mannen skapade det här laget och deras kemi. Som i slutändan fick dem att vinna titeln förra säsongen. När du vinner en säsong på det sättet, om du (klubben) är konsekvent så accepterar du möjligheten att flyttas ned nästa säsong. Mellan de två sakerna är relationen så stor sett till glädje och resultat. Så klubben borde inte skylla på någon, utan hålla sig till vad de har och ta sitt ansvar, säger Spalletti.

- Istället i fotbollen så händer saker annorlunda. Jag säger så för att jag har den erfarenheten också. Jag är ledsen för Ranieri. Med tanke på att han bor i Rom, om han vill komma och besöka oss så - är vi mer än glada över att ha honom så att han kan lära
oss av sina erfarenheter.

Se Spalletti tala om Ranieri i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-24 kl 11:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons