Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Sturridge blev derbyhjälte - men tvingades be om ursäkt

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

Två vackra mål - men också ett öppet tjafs med Luis Suarez på planen och en missad straff. Känslorna rann över för Daniel Sturridge nära han byttes ut och nu ber han om ursäkt.
– Jag vill be om ursäkt om någon blev förolämpad av reaktionen, sa han i Viasats sändning efter matchen.

Liverpool vann derbyt mot sina ärkerivaler Everton med överygande 4-0 och Daniel Sturridge fick äran att göra två mål i första halvlek. Något som inte gjorts i ett Merseysidederby sedan Robbie Fowlers dagar.
Kanske kunde man väntat sig ett leende på anfallaren läppar, inte minst då han utsågs till matchens spelare.

Istället tog han tillfället i akt att be om ursäkt för sitt beteende när han byttes ut. Strax innan bytet hade han och Luis Suarez blivit rejält osams på planen efter att Sturridge val att inte passa Suarez, trots att denne hade öppet mål, för att istället försöka sig på en alldeles för svår vädning som också misslyckades. Och ytterligare några minuter tidigare missade Sturridge en straff.
– Jag vill be om ursäkt om någon blev förolämpad av reaktionen. Jag var verkligen besviken på mig själv efter den missade straffen – jag svek fansen och mig själv. Det hade ingenting med spelarna eller managern att göra, sa han efter slutsignalen.

Steven Gerrard valde däremot att, i sann kaptensanda - och som ordinarie straffskytt - ta på sig ansvaret.
– Jag tar på mig ansvaret för det. Jag har gjort mål mot Everton förut och jag vet om vilken känsla det är. Jag ville att Daniel skulle uppleva samma sak. Nu blev det inte så, sa han och hyllade sedan Sturridge för insatsen i den första halvleken när han gjorde två mål.

Publicerad 2014-01-28 kl 23:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons