TV: Sunderlands livsviktiga seger i svenskmötet i bottenstriden

Sebastian Larsson och Ola Toivonen kanske blir kvar i Premier Leauge med sitt Sunderland. Tack vare 3-0 borta på Carrow Road drog laget istället in Martin Olssons Norwich i den verkliga farozonen.

Såväl Ola Toivonen som Sebastian Larsson började på bänken för Sunderland mot Martin Olssons Norwich.

Matchens hetaste möjlighet kom efter drygt 20 minuter när ett inspel från höger nästan slutade med ett självmål för Sunderland. På hörnan därefter kom en ny möjlighet. Bollen skickades långt ut där Martin Olsson mötte med en kanonvolley. Målvakten Vito Mannone lyckades dock rädda bollen vid sitt högra kryss från vad som annars hade varit ett av säsongens snyggaste mål.

Istället var det Sunderland som skulle ta ledningen i matchen. Med några minuter kvar till halvtidsvilan tacklade Andre Wisdom Fabio Borini i straffområdet. Borini tog själv hand om straffen och satte säkert 1-0.

1-0-skytten Borini såg senare till att ledningen dubblades när han med ett bra inspel assisterade Jermain Defoe till 2-0.

Matchen avslutades med att inhopparen Sebastian Larsson spelade fram Duncan Watmore till 3-0 på tilläggstid. Segern innebär att det nu är helt öppet i kriget kring nedflyttningsstrecket.

Se höjdpunkterna från matchen i sportsändningen ovan.

Lagens startelvor:

Norwich: Ruddy; Wisdom, Bennett, Bassong, Olsson; Jarvis, Howson, O'Neil (c), Brady; Naismith; Mbokani.

Sunderland: Mannone; Yedlin, Kone, Kaboul, van Aanholt; Borini, Kirchhoff, M'Vila, Cattermole, Khazri; Defoe