TV: Swansea vände mot Arsenal - efter Barrows inhopp

Swansea vände underläge mot Arsenal inom loppet av tre minuter och gick om London-laget i Premier League-tabellen.

Den första halvleken slutade mållöst, men i slutet var Danny Welbeck nära att skjuta Arsenal till ledningen. Efter ett fint väggspel kom anfallaren igenom och avslutade, men den tidigare Arsenal-keepern Fabianski kastade sig i sidled och kunde rädda.

I den 63:e minuten spräckte Alexis Sanchez målnollan i ett regnigt Swansea. Efter en snabb omställning fick Danny Welbeck bollen till höger i straffområdet. Engelsmannen vände upp och hittade Sanchez som på ett tillslag drog dit 1-0-målet. Det var anfallarens sjätte mål på de senaste fyra Premier League-matcherna.

I den 68:e minuten gjorde den tidigare Östersund-spelaren Modou Barrow debut för Swansea.

Efter drygt fem minuter på planen fixade Barrow en frispark för Swansea. Islänningen Gylfi Sigurdsson slog till med en perfekt spark och kvitterade till 1-1.

Kort därpå, i den 78:e minuten nickade Gomis in 2-1 för Swansea.

Arsenal kunde inte svara och passerades därmed av Swansea i tabellen.

Se sporten med Swanseas mål 04:09 in i sändningen

Publicerad 2014-11-09 kl 18:53