TV: Swansea vände och vann mot United

Swansea vände och vann hemma mot Manchester United och tog tre sköna poäng efter 2-1.

Swansea besegrade Manchester United på Old Trafford i premiäromgången av Premier League i augusti. Då blev det 2-1 till walesarna. I dag tog man en ny skön seger, och resultatet blev detsamma.

Louis van Gaal ställde upp sitt Manchester United med Wayne Rooney, som spelat på mittfältet den senaste tiden, i en anfallsposition bredvid Robin van Persie. Bakom startade Angel Di Maria i den offensiva mittfältsrollen.

I den 28:e minuten skulle Ander Herrera, som fått lite speltid den senaste tiden, ge gästerna ledningen. Men glädjen blev kortvarig. Bara två minuter senare var det utjämnat igen när Ki satte Shelveys inlägg i mål.

I den andra halvleken fullbordade hemmalaget sin vändning när Jonjo Shelvey styrde in Gomis skott.

Precis som i augusti blev det 2-1 för Swansea och United tappade viktiga poäng i kampen om en Champions League-plats.