TV: Tredje raka 1-1-matchen för Chelsea

Chelsea riskerar att tappa i Premier League-toppen efter "bara" 1-1 hemma mot Fulham. Det var Andre Villas-Boas tredje 1-1-match i rad.

Fernando Torres spelade från start och fick efter en kvart en väldigt fin chans hemma mot Fulham. Spanjoren tog ner Juan Matas boll och drog till direkt på volley - men skottet gick rakt på Fulhamkeepern David Stockdale. En minut senare spelade Torres fram Sturridge vars vänsterskott gick strax utanför.

Efter 25 minuter fintade sig Fulhams Moussa Dembélé fram till ett fint skottläge - men det hårda, låga skottet skruvade sig något utåt och gick en meter utanför Petr Cechs vänstra stolpe.

En dryg halvtimme in i matchen fick Daniel Sturridge ett inspel bakom sig och försökte sig på ett avancerat klackavslut. Den unge anfallaren hade dock svårt att få styr på bollen, som täcktes ut till hörna.

I inledningen av andra halvlek tog Chelsea direkt ledningen. Ett inspel hamnade hos Fernando Torres som inte riktigt fick fatt på bollen. Den studsade fram till Juan Mata som nöp till direkt med vänstern - hårt och utåtskruvat, utom räckhåll för Stockdale.

Fulham fick dock extra fart av baklängesmålet. Laget bet sig fast i anfallszon - och Bryan Ruiz hittade Clint Dempsey framför mål med ett lågt inspel. Petr Cech hann inte ut, och David Luiz var ett steg bakom amerikanen, som rakade in kvitteringen.

Chelsea tog efter kvitteringen över igen och hade fina chanser genom bland annat inhopparen Florent Malouda, som dock valde att klacka i helt fritt läge framför mål. Mittfältaren Raul Meireles sköt dessutom tätt utanför i den 80:e minuten.

Med bara ett par minuter kvar av matchen slängde sig Didier Drogba och nickade stenhårt på mål - men David Stockdale räddade. Det gjorde han även när Malouda sköt minuten därpå - och när Juan Mata fick en tå på en Drogbaskarv.

På tilläggstid drog Drogba en frispark mot mål, men skottet gick rakt på Stockdale som gjorde ännu en räddning. Laget fick inga fler chanser - utan matchen slutade 1-1.

Publicerad 2011-12-26 kl 20:46