TV: United föll tungt mot Sunderland - tappar i toppen

Manchester United förlorade mot Sunderland med 2-1. Det var lagets sjunde förlust i årets säsong.

Kampen för att överleva i Premier League-fotbollen ser plötsligt mycket gynnsammare ut för länge utsatta Sunderland. Det tack vare Lamine Konés kraftfulla nick med tio minuter kvar mot Manchester United hemma på Stadium of Light.

David de Gea fumlade in bollen och Sunderland tog tre viktiga poäng i och med 2—1-segern.

Ola Toivonen jublade bredvid managern Sam Allardyce. Några minuter senare fick den svenske landslagsanfallaren hoppa in.

Wahbi Khazri gav Sunderland ledningen redan efter tre minuter men Anthony Martial kvitterade på tilläggstid i första halvlek.

Sunderland ligger kvar under nedflyttningsstrecket, men har på de sista två matcherna tagit fyra poäng, mot Manchester United och Liverpool.