TV: United knockade Tottenham

Det blev en enkel seger för Manchester United hemma mot Tottenham. Efter två snabba mål i matchens inledande minuter var det aldrig något snack om saken.

Publiken på Old Trafford fick en bekväm afton när de slog sig ner för att se på toppmatchen mellan Manchester United och Tottenham.

Redan efter nio minuter så gjorde belgaren Marouane Fellaini matchens första mål. Tio minuter senare så gjorde Michael Carrick 2-0 till United.

Efter en halvtimme stod Wayne Rooney för matchens prestation då han bokstavligt talat brunkade förbi Spurs-försvaret och sköt in 3-0. Det blev också slutresultatet i matchen.

I och med att Manchester City tappade poäng är nu United bara två poäng bakom stadsrivalen på andraplatsen.

Publicerad 2015-03-15 kl 19:37