POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Ursäkt och sparken - här är fler klipp från skandalkommentatorerna

Det var inte ”kvinnor kan inte offsideregeln” som fick Andy Gray avskedad. Det var ett annat klipp, när han ställer en oanständig fråga till en kollega.

Skandalen kring Sky Sports Andy Gray och Richard Keys växer. Allt började som bekant när det läckt klipp från matchen mellan Liverpool och Wolverhamton, när kommentatorerna hånar linjedomaren Sian Massey – och utrycker att ”kvinnor inte kan offsideregeln”.

Efter händelsen har det uppdagats att det här skulle vara långt ifrån den enda gången som de två betett sig diskriminerande mot kvinnor. Anledningen till att det läckt klipp från Sky Sports ska också ha varit att de anställda där ville ha bort Gray och Keys, just på grund av deras attityd mot kvinnor. Andy Gray har nu fått sparken, och anledningen kan ni se i klippet nedan.

Dessutom kommer det nu fram fler klipp på Richard Keys, bland annat ett där han frågar studioexperten Jamie Redknapp om han ”satt på det?” – och "det" ska då vara en kvinna.

Keys bad om ursäkt i en radiointervju idag för sina kommentarer som linjedomaren, och sa att det var menat som skämt.

- Förhistoriska skämt tolereras inte i en modern värld. Jag accepterar det. Vi misslyckades att förändras när världen gjorde det.

Publicerad 2011-01-26 kl 18:10
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå