Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Van Gaal om skriverierna kring De Gea: "Väldigt besviken"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Playoff mot Club Brugge under tisdagen. Då fick Louis van Gaal återigen frågor om David De Gea inför matchen.

- Det är bäst att jag inte säger något för när jag säger något sätter media det i en annan kontext, säger United-tränaren.

Under tisdagskvällen går Manchester United in i Champions League-kvalet där Club Brugge väntar i playoff. Efter att ha varit utanför turneringen förra året så känner tränaren Louis van Gaal pressen på att lyckas.

- Det är stor press för vårt mål är att nå Champions League. Och det är, som Arsene Wenger nämnde förra året, svårt för att lottningen är mycket svårare än folk tror. Vi har dragit Brugge och de har en strålande tränare och kan försvara väldigt bra, och även anfalla. Så det kommer bli en svår match och det är också därför pressen är stor. Och alla spelare och fans och klubbledningen vill delta i Champions League. Men först måste vi slå Brugge, säger van Gaal.

I engelska medier har Manchester United kritiserats för det är brist på anfallare i laget - där de bara ser Wayne Rooney som den enda naturliga anfallaren United har. Den bilden delar dock inte Louis van Gaal.

- Vi har inte bara Wayne Rooney i anfallspositionen. Vi har Adnan Januzaj. Han spelade i USA som anfallare. Jag har gett honom den chansen och han visade att han kan det. Men vi har också Chicharito, vi har James Wilson. Så jag tycker inte vi har brist på anfallare, säger holländaren.

Louis van Gaal fick också frågor om målvakten David De Gea, som varit nära en övergång till Real Madrid hela sommaren.

- Det är bäst att jag inte säger något för när jag säger något sätter media det i en annan kontext. Jag har märkt det med mina ord om De Gea och jag är väldigt besviken att ni gör det, säger van Gaal.

- Så det är bäst att jag inte svarar på vissa frågor.

Publicerad 2015-08-17 kl 17:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons