TV: Van Persie sköt upp United till tredjeplatsen

Manchester United slog Southampton i kampen kring Champions League-platserna och klättrade upp på tredjeplats tabellen.

Robin van Persie såg till att ge Manchester United en drömstart i den tuffa bortamatchen mot Southampton och han fick god hjälp.
Anfallaren snappade upp en dålig bakåtpassning av Jose Fonte och kunde helt fri med målvakten Fraser Forster rulla in 1-0 efter tolv minuters spel.
Det målet innebar att United klättrade om såväl West Ham som just Southampton och placerade sig på tredje plats i tabellen.

En plats man fick ge upp en kvart senare när försvaret visade sig från sin virrigare sida och Graziano Pelle kunde slå till. 1-1 hade istället låtit Southampton klättra till tredjeplatsen och lämnat United som femma men Van Persie ville mer. I den andra halvleken såg han till att återta ledningen åt gästerna när han satte 2-1 framför de tillresta från Manchester.

Här ovan kan du se kvällens sportsändning. Uniteds båda mål kommer i slutet av sändningen.
Publicerad 2014-12-08 kl 21:33