TV: Van Persie slog till direkt - hjälte i Matas debut

Juan Mata fick starta direkt i Manchester United. Han gjorde det tillsammans med Robin van Persie och den nederländske anfallaren behövde inte många minuter på sig att hitta målet i comebacken.

Wayne Rooney var tillbaka men på bänken för Manchester United. I startelvan fanns istället duon Juan Mata och Robin van Persie framåt.

Matas övergång har precis blivit klar och han hade knappt hunnit träna med laget medan såväl Rooney och van Persie är tillbaka efter skadefrånvaro.

Van Persie hade missat elva matcher på grund av sina skada men nu när han var tillbaka gjorde han som vanligt.

Bara några minuter in i matchen slog Ashley Young ett inlägg som Antonio Valencia nickade i ribban. Van Persie tog hand om returen, målvakten räddade hans första nick men den andra satte han i mål.

I den andra halvleken tog sig Ashley Young in från sin vänsterkant och drog till ett distansskott med högern som letade sig in i målvaktens bortre hörn.

1-0-skytten van Persie byttes ut efter en dryg timmes spel då det var dags för nästa comeback. In byttes Wayne Rooney, även han tillbaka efter skada.
Juan Matas debutmatch tog slut efter drygt 80 minuters spel då han byttes ut, ställningen var då 2-0 och så slutade också matchen.
Publicerad 2014-01-28 kl 22:52