Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Wenger: "Sanchez kommer att vara 100 procent hängiven Arsenal"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Wenger tala om Sanchez uteblivna övergång till City i spelaren ovan.

Alexis Sanchez övergång till Manchester City gick i stöpet på Deadline Day.
Arsene Wenger menar att anledningen är förklaringen enkel.
- Låter du en spelare av den kalibern lämna så måste du ersätta honom för ingen skulle förstå att du lät spelaren gå, säger Arsenal-managern.

Det har stormat rejält runt Arsenal på Deadline Day. Alexis Sanchez var på väg till Manchester City och enligt uppgifter i England hade anfallaren till och med skrivit på ett kontrakt med klubben. Men det blev ingen övergång. Arsenal var ute efter Thomas Lemar och ville få klart med Monaco-spelaren innan man släppte Sanchez.

Managern Arsene Wenger har tidigare bekräftat att man la ett bud på runt 950 miljoner kronor på Lemar, men att det nobbades av spelaren. Vilket alltså gjorde att Sanchez blir kvar i Arsenal, där han har ett år kvar på kontraktet.

- Jag kan inte berätta allt som hände. Efter att du låter en spelare av den kalibern lämna så måste du ersätta honom för ingen skulle förstå att du lät spelaren gå. Och om du inte kan göra det så behåller du spelaren och gör en ekonomisk uppoffring. För i slutet av dagen vill du ha ett lag som har god potential och toppkvalité. Så det betyder två saker: Alexis Sanchez kommer, precis som Mesut Özil, att gå in på det sista året av sitt kontrakt. Och du tänker att du under säsongen kan hitta ett sätt att förlänga kontraktet, eller så går spelaren gratis vid slutet av säsongen, säger Wenger nu.

Fransmannen menar att han är säker på att Sanchez kommer att vara fullt hängiven och ge 100 procent för klubben under säsongen.

- 100 procent. Jag har ingen tvekan om det, säger Wenger.

Publicerad 2017-09-04 kl 18:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons