Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Wenger: "Skadefronten är över förväntan"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Under torsdagens presskonferensen meddelade Arsenals tränare Wenger att skadefronten inte ser så dålig ut som han väntade sig.
Theo Walcott kommer att återvända till träningen på torsdagen, säger Wenger.

Arsene Wenger förklarade hans lagval inför kommade säsong och uppdaterade om skador i truppen. Wenger meddelade att skadefronten såg bra ut, och anslöjade att Theo Walcott kommer att börja träna igen under torsdagen. 

- Theo Walcott kommer att kontrolleras idag. Mesut Özil är på gång tillbaka efter sin knäskada och han kommer tillbaka och tränar med laget idag eller imorgon.

Wenger påpekar även Kieran Gibbs flytt från Arsenal till West Bromwich Albion och säger att det kommer vara konstigt att se honom i en annan tröja.

- Han är en spelare som är utbildad här från en ung ålder. Jag är säker på att han kommer att ha stor motivation och ett stort inflytande på West Brom och att det kommer att ge honom en push för sin karriär.

På frågan om Jack Wilshere är tillbaka så svarade Wenger att det beror på om Wilshere kan hålla sig i form efter skadan.

- Han är en Arsenalman och en Arsenal-spelare. Han skulle vilja, men vi har inte pratat om det men vi måste se hur det utvecklar sig och vilken typ av inflytande han kan ha i truppen.

Nyförvärvet Alexandre Lacazette är Wenger mycket nöjd med, dels för att han har anpassat sig till lagspelet.

- Han ansluter sig bra till de andra spelarna, han är disciplinerad, han kämpar hårt för laget och på den tekniska och taktiska sidan är jag väldigt glad. Han behöver fortfarande anpassa sig till den fysiska aspekten av Premier League och det kommer att ta lite tid, men på andra fronter finns det inget problem alls, säger Wenger.

På måndag tar Arsenal åter igen aktion i Premier League för att möta West Bromwich.

Se hela presskonferensen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-09-21 kl 16:15
Annons
Annons
Annons