POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

TV: Wenger uttalar sig om framtiden i Arsenal - fansens protester påverkar

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Många Arsenal-supportrar vill att Arsene Wenger ska lämna tränarrollen i klubben.
Något som spelar in när han funderar över sin framtid, berättar Wenger.
- Så klart tar du allt i beaktning, säger Wenger.

Arsenal är just nu inne i en tung period, där man kommer från en förlust mot Liverpool i ligan och nyligen åkte ur Champions League efter totalt 2-10 mot Bayern München över två matcher.

Arsene Wenger har tränat Arsenal sedan 1996, men med den senaste tidens tunga resultat är det många Arsenal-supportrar som nu tycker att det är dags att han lämnar.

Wengers kontrakt med klubben går ut efter säsongen, och Wenger själv menar att fansens portester spelar in när han funderar över sin framtid.

- Ja. Så klart tar du allt i beaktning. Det är kanske inte den viktigaste faktorn men du tänker på det, så klart, säger Wenger.

- Jag jobbar inte för min image, jag jobbar för klubben med fullt engagemang. Det är vad jag gör. Hur jag bedöms efteråt på ett eller annat sätt är inte helt och hållet mitt problem.

Nu kommenterar även Arsenals vd Sir Chips Keswick situationen med Wenger:

- Vi är fullt medvetna om uppmärksamheten som just nu riktas mot klubben och förstår debatten. Vi respekterar att fansen har rätt till sina egna åsikter men vi kommer alltid att styra den här stor fotbollsklubben med en ambition att göra det som är långsiktigt bäst för klubben, säger Keswick till Arsenals hemsida, och fortsätter:

- Arsene har kontrakt säsongen ut. Alla beslut kommer tas av oss gemensamt och kommuniceras vid rätt tid och på rätt sätt.

Se presskonferensen med Wenger i spelaren ovan. I slutet av klippen visas en protestmarsch av ett antal Arsenal-supportrar som vill ha bort Wenger.

Publicerad 2017-03-09 kl 14:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå