TV: West Ham krossade Manchester United

WEST HAM-MANCHESTER UNITED 4-0
22' Spector, 38' Spector, 56' Cole, 66' Cole

Sir Alex Ferguson valde att lufta reserver när hans Manchester United gästar West Ham för kvartsfinal i ligacupen. Och Premier Leagues jumbo ställer till problem för serieledarna. Efter en dryg kvart fixade förre Unitedspelaren Jonathan Spector ett läge år Victor Obinna som sköt 1-0, trodde han i alla fall. Men målet dömdes bort för offside så Spector stod offside och störde målvakten.

Istället satte Spector själv 1-0 efter 22 minuter på nick och en kvart senare snappade Spector upp en boll i offensivt straffområde och tryckte in 2-0.

Inför kvällens match hade Spector gjort ett mål i hela sin seniorkarriär. Nu sätter alltså amerikanen två mål mot sin gamla klubb.

I den andra halvleken ökade Carlton Cole på till 3-0, och strax därefter även 4-0.

Publicerad 2010-11-30 kl 22:42