TV: Zlatan i centrum när PSG föll mot Chelsea

Precis som i Silly Season så hamnade Zlatan Ibrahimovic i centrum när hans PSG inatt förlorade en träningsmatch mot Chelsea. Svensken blev målskytt - men satte även in en ful armbåge på John Terry.

Det är just nu frågor kring Zlatan Ibrahimovic. Efter att han i veckan erkänt att hans framtid ligger i sin agents händer är det nu många rykten som florerar på silly season. Inför nattens träningsmatch mot Chelsea sände ESPN en intervju med svensken där han fick frågor om sin framtid.

– Jag har kontrakt för ytterligare en säsong, så just nu är jag en PSG-spelare. Jag trivs i klubben och har haft tre fina år här, säger han.

- Jag spelar med fantastiska spelare och bor i den bästa staden i Europa. Så jag njuter. Alla rykten... det kommer alltid att snackas och jag är glad över intresset. Det är stora klubbar som nämns, men jag är en PSG-spelare.

Trots alla rykten så verkar det i alla fall inte påverka hans prestationer på planen. Zlatan Ibrahimovic gav sitt lag ledningen när Paris Saint Germain förlorade matchen med 4-2 efter straffar. Svensken tog hand om en retur och satte behärskat bollen i öppet mål efter 25 minuter i den första halvleken.

De engelska mästarna kvitterade genom Victor Moses i den andra halvleken. Matchen, som spelades i Charlotte, North Carolina, slutade 1-1 efter ordinarie tid och fick avgöras på straffar där Chelseas målvakt Thibaut Courtois blev stor hjälte genom att först rädda två straffar och sedan själv slå in det avgörande målet.

Matchen blev ovanligt hård för att vara en träningskamp. Strax före sitt mål träffade Zlatan Ibrahimovic Chelseaförsvararen John Terry med en armbåge i huvudet, men undkom en varning.

PSG spelar härnäst mot Manchester United i Chicago på onsdag. United besegrade Barcelona med 3-1 i en träningsmatch i San Francisco efter mål av Wayne Rooney, Jesse Lingard och Adnan Januzaj.

Se målet i senaste sportsändningen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-07-26 kl 10:20