Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Zlatan med positiva signaler: "Knät är nästan bra"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I klippet ser ni Zlatan svara på frågan om hur det är med knät efter skadan.

Zlatan Ibrahimovic kämpar för att ta sig tillbaka till fotbollsplanen.
På måndagen gav han positiva signaler.
- Knät är nästan bra, säger han, enligt Aftonbladet.

På måndagen var Zlatan Ibrahimovic i Göteborg. Manchester United-stjärnan, som bekant skadade knät i Europa League tidigare i våras, skrev nyligen på ett nytt kontrakt med den engelska storklubben.

Och trots att det återstår månader innan 35-åringen är redo för comeback gav han, under ett event med Volvo, positiva svar.

- Knät är nästan bra. Jag vill att alla ska ha tålamod. När jag kommer tillbaka kommer världen märka det, sa Zlatan, enligt Aftonbladet.

Zlatan besökte fabriken i Torslanda och var enligt tidningen på ett strålande humör. Svensken har tidigare spelat in ett antal reklamfilmer med den svenska biltillverkaren.

- Jag stannade hela fabriken men de lovade mig att de skulle jobba hårdare än någonsin, sa Zlatan.

Ibrahimovic fick också frågan om när han ska ta över som förbundskapten för det svenska landslaget:

– Enligt många har jag redan varit förbundskapten under alla åren jag spelade... Vi kör på den linjen fast jag inte är där.

- Nej, jag vet inte. Om jag säger något nu så måste jag hålla det. Vi får se vad som händer i framtiden. Just nu är det inte aktuellt. Landslaget har redan en bra tränare.

Tränaren José Mourinho gjorde i förra veckan en längre intervju med tidningen The Times och utvecklade där hur klubben resonerat då man erbjudit svensken ett nytt avtal:

- Vi satsade på Zlatan med vetskapen om att han inte är en spelare för de kommande fem eller sex åren, men vi kände att vi behövde få in en spelare som utstrålar att ”klubben är stor, men jag är också stor”. En spelare som inte behöver någon tid för att anpassa sig till klubbens dimension och pressen som finns här.

Zlatan gjorde under förra säsongen 17 ligamål på 28 matcher för United. Han noterades dessutom för fem fullträffar på vägen fram mot lagets titel i Europa League.

Exakt vilken typ av knäskada det rör sig om och när svensken kan vara tillbaka är oklart. De första prognoserna talade om en comeback efter årsskiftet.

Publicerad 2017-09-11 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons