Två snabba av Arsjavin fixade Arsenalsegern

Arsenal slog Atletico Madrid med 2-1 på fredagskvällen. Det stod dock 0-0 ända till den 86:e minuten. Därefter föll alla tre målen inom loppet av fyra minuter.

Det var en händelselös första halvlek och inte förrän Arsenal bytte in Jack Wilshire i halvtid blev det fart på Arsenal.

Det blev dock inte några mål förrän med fyra minuter kvar av ordinarie tid. Då slog Andrej Arsjavin till på volley efter ett inlägg från Fabregas.

Men bara ögonblicket senare kvitterade Atlético genom Pacheco och matchen såg ut att gå mot oavgjort. Men, ytterligare ett ögonblick senare var det dags för Arsjavin igen. Ryssen lyckades peta in bollen från snäv vinkel och vann matchen i Emirates cup åt Arsenal.

Arsenal : Mannone; Sagna, Gallas, Djourou, Traore (Fran Mérida, 46’); Denilson, Ramsey (Cesc, 66’), Rosicky (Wilshere, 46’), Eboue (Clichy, 46’); Van Persie (Eduardo, 66’) y Bendtner (Arshavin, 66’).

Atlético Madrid : Asenjo; Heitinga, Juanito, Ujfalusi, Álvaro Domínguez (Cabrera, 55’); Paulo Assunção, Raúl García (Cléber Santana, 68’), Sinama Pongolle (Maxi, 40’), Reyes (Jurado, 68’); Forlán (Borja, 73’) y Kun Agüero (Pacheco, 53’).

Publicerad 2009-08-02 kl 13:04