POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Twitterbråk mellan gamla lagkamraterna Owen och Shearer – efter Owens boksläpp

Foto: Bildbyrån

Michael Owen och Alan Shearer är i öppet Twitter krig.
Detta efter Owens nya bok, där han skriver att Shearer ifrågasatte hans professionalitet.
”Jag är inte säker att du är så lojal mot Newcastle som du får det att verka” svarar Owen efter att Shearer ifrågasatt hur intresserad Owen var att spela för Newcastle.

Michael Owen förbereder sig för boksläppet av hans nya bok. I dagarna har delar av bokens material kommit ut i media, vilket nu har lett till ett öppet twitterbråk mellan Owen och hans gamle lagkamrat och tränare Alan Shearer.

Enligt Daily Mirror skriver anfallaren i boken att duon en gång var goda vänner, men att deras vänskap förändrades när Shearer tog över Newcastle de sista åtta matcherna 2008. Owen menar i boken att Shearer anklagade honom för att inte vara professionell, utan att han istället tänkte mer på nästa kontrakt.

Det fick Shearer att gå ut på Twitter och kommentera innehållet.

”Ja Michael, vi tänkte också det medan du hade 120 000 pund i veckan” skriver anfallslegendaren och delade en video där Owen säger att han hatade att spela de sista sju åren av hans karriär och att han ville sluta.

Det fick Owen att slå tillbaka mot Shearer med egna tweets.

”Jag är inte säker att du är så lojal mot Newcastle som du får det att verka. Jag kommer ihåg att du var väldigt nära att flytta till Liverpool när du blev bänkad. Du gjorde allt för att få lämna” skriver Owen som svar.

Även Gary Lineker, också gammal engelsk anfallslegendar, gav sig in i bråket och kallade det för ”awkward”. När Owen, i ett svar till Lineker, menade att Shearer hade tagit ett citat ryckt ur sitt sammanhang för att manipulera folk svarade Lineker att han inte ville välja sida för att han tycker om både Owen och Shearer.

Publicerad 2019-09-04 kl 10:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå