Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
1v

United-backen kan missa två matcher

Foto: Bildbyrån.

Luke Shaw.

Luke Shaw kolliderade med Dani Carvajal när England mötte Spanien och ådrog sig en hjärnskakning. Som en följd av det kan Manchester United-backen bli borta två matcher, enligt Mirror.

Luke Shaw var tillbaka i det engelska landslaget efter flera års frånvaro. När England mötte Spanien i Nations League fick han Gareth Southgates förtroende från start, men vänsterbacken kunde inte fullfölja matchen. I den 54:e minuten kolliderade Shaw med den spanske högerbacken Dani Carvajal och föll med huvudet rakt ner i backen. Shaw fick sedan bäras ut på bår med nackkrage och syrgas.

Nu är Shaw tillbaka i Manchester och har genomgått en medicinsk undersökning. Läkarna ska ha kommit fram till att spelaren ådragit sig en hjärnskakning.
I och med huvudskadan är Shaw inte påtänkt att spela mot Watford på lördag och han kan också missa Manchester Uniteds möte med Young Boys i Champions League nästa vecka, enligt Mirror.
Tidningen uppger också att United inte vill ta några risker och därför ska Shaw få en så lång rehabiliteringsperiod som han behöver.

Publicerad 2018-09-10 kl 17:35