Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
13v

United-backen kan missa två matcher

Foto: Bildbyrån.

Luke Shaw.

Luke Shaw kolliderade med Dani Carvajal när England mötte Spanien och ådrog sig en hjärnskakning. Som en följd av det kan Manchester United-backen bli borta två matcher, enligt Mirror.

Luke Shaw var tillbaka i det engelska landslaget efter flera års frånvaro. När England mötte Spanien i Nations League fick han Gareth Southgates förtroende från start, men vänsterbacken kunde inte fullfölja matchen. I den 54:e minuten kolliderade Shaw med den spanske högerbacken Dani Carvajal och föll med huvudet rakt ner i backen. Shaw fick sedan bäras ut på bår med nackkrage och syrgas.

Nu är Shaw tillbaka i Manchester och har genomgått en medicinsk undersökning. Läkarna ska ha kommit fram till att spelaren ådragit sig en hjärnskakning.
I och med huvudskadan är Shaw inte påtänkt att spela mot Watford på lördag och han kan också missa Manchester Uniteds möte med Young Boys i Champions League nästa vecka, enligt Mirror.
Tidningen uppger också att United inte vill ta några risker och därför ska Shaw få en så lång rehabiliteringsperiod som han behöver.

Publicerad 2018-09-10 kl 17:35
Annons
Annons
Annons