United enkelt vidare i FA-cupen

Derby-Man Utd 1-4
0-1, 35', Nani; 0-2, 44', Gibson; 0-3, 48', Ronaldo; 1-3, 56', Addison; 1-4, 81', Welbeck

Manchester United är i kvartsfinal i FA-cupen efter att enkelt ha besegrat Derby på bortaplan.

Nani öppnade målskyttet i 35:e minuten då han vek in från vänster och sköt ett skott utom räckhåll för Bywater i Derbys mål.

I 44:e minuten ökade United på när Ronaldo sköt en frispark som tog på en Derbyspelare och hamnar framför fötterna på Darron Gibson som inte gjorde något misstag.

Tre minuter in i andra halvlek slog Ryan Giggs en hörna som Ronaldo nådde högst på och matchen såg ut att vara avgjord.

En liten låga av hopp tändes för Derby när Kris Commons framspelning nickades i mål av en omarkerad Miles Addison.

Lågan släcktes dock av Danny Welbcksom på passning från Fletcher snyggt avslutade med ett skruvat skott som betydde 4-1..

Publicerad 2009-02-16 kl 01:14