United föll mot Palace - van Aanholt avgjorde på tilläggstid

Daniel James kvitterade sent för Manchester United.
Men på tilläggstid blev Patrick van Aanholt hjälte för Crystal Palace när han skickade in matchavgörande 2-1.
- Vi får med oss tre poäng från en väldigt tuff match, säger van Aanholt enligt BBC.

Under lördagen jagade Manchester United andra raka hemmasegern i Premier League då man ställdes hemma mot Crystal Palace.

I United spelade som vanligt Victor Nilsson Lindelöf från start, men svensken var olycklig då Palace tog ledningen efter halvtimmens spel. ”VNL” gick upp i en nickduell mot Jeffrey Schlupp, men Palace-spelaren lyckades nicka fram bollen till Jordan Ayew som fri med David De Gea i Uniteds mål rullade in 1-0, vilket också var ställningen i halvtid.

I andra halvlek fick United en gyllene chans att kvittera då laget tilldömdes en straff. I förra omgången missade Paul Pogba chansen från elva meter och därför tog Marcus Rashford han om straffsparken. Men engelsmannen hade ingen lycka han heller då han sköt i stolpen.

United såg länge ut att gå mot förlust i matchen, men med några minuter kvar spelade Anthony Martial fram Daniel James, som i sin tur knorrade in 1-1-kvitteringen i det bortre krysset. Ett klassavslut av 21-åringen.

Men målet skulle inte bli matchens sista. På tilläggstid stack Crystal Palace fram i en kontring där Patrick van Aanholt testade avslut från vänster i straffområdet och bollen gick via De Gea och in i nät fram till 2-1, vilket också blev slutresultatet.

- Jag såg att det fanns utrymme och när jag ser det så går jag framåt. Jag har farten och jag får till ett skott som går in. Vi får med oss tre poäng från en väldigt tuff match. Vi hade turen på vår sida i dag, säger van Aanholt enligt BBC.

Manchester Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjær:

- De gjorde två mål i dag och vi lyckades bara göra ett. Vi var inte kliniska nog framför mål och de gjorde två väldigt enkla mål. Jag tycker vi spelade som ett lag i andra halvlek, men vi hittade inte målet. Vi dominerade matchen, men vi kontrollerade inte spelet.

Att United nu missat straff i två raka matcher är dock inget som bekymrar Solskjær nämnvärt.

-  Det är en del av spelet. Ibland missar man och jag själv har också missat ett par straffar. Om vi hade gjort mål hade det varit en annan historia. Om vi fortsätter att sätta oss i de lägena som vi gör kommer vi få fler straffar och göra mål. Vi litar på att de som slår straffarna gör mål igen, säger han.

Segern var Palace första under årets Premier League-säsong medan förlusten var Untieds första.

Lagens startelvor:

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Nilsson Lindelöf, Maguire, Shaw - Pogba, McTominay - James, Lingard, Rashford - Martial

Crystal Palace: Guaita - Ward, Kelly, Cahill, Van Aanholt - Kouyaté, McArthur, Milivojevic - Schlupp, Zaha, Ayew