Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

United förbereder bud på Thierry Henry

I engelsk media rapporteras det att Manchester United kommer att erbjuda Barcelona £20 miljoner, cirka 240 miljoner kronor, för att ta Thierry Henry till Premier League igen.

Om man får tro engelska Daily Mail kommer Alex Ferguson lägga ett sista minuten-bud på Henry för att få till stånd en övergång som skulle göra fransmannen spelklar redan till Uniteds match mot Newcastle i Premier Leagues första omgång.

Enligt Daily Mail har Ferguson nu valt att fokusera på Henry efter att värvningsförsöket av Tottenhams Dimitar Berbatov inte lyckats.

Vilka källor Daily Mail har anger de inte. Skulle värvningen faktiskt äga rum skulle det vara en av sommarens mest spektakulära. Särskilt med tanke på hur starkt förknippad Henry är med Arsenal i England.

Det framgår inte heller om Barcelona överhuvudtaget är intresserade av att sälja Henry. Anfallaren som ansågs ha en halvt misslyckad säsong gjorde trots allt nitton mål för katalanerna. Å andra sidan; skulle det komma ett 240-miljonersbud på den snart 31-årige fransmannen kanske de överväger en försäljning.

Publicerad 2008-08-10 kl 10:09
Annons
Annons
Annons