United hämtade sig efter chockstarten - vände och vann

Tottenham-Manchester United 1-3
1-0, 2', Defoe; 1-1, 25', Giggs; 1-2, 41' Anderson; 1-3, 77', Rooney

Tottenham kunde inte ha fått en bättre start hemma mot Manchester United. Efter ungefär en minuts spel nickade Peter Crouch ner bollen till Jermaine Defoe som cykelsparkade in 1-0 för Tottenham.

Men United repade sig. Ryan Giggs kvitterade genom att skruva in en frispark i 25:e minuten och en dryg kvart senare gjorde Anderson 2-1 på ett tungt skott.

Med drygt en halvtimme kvar visades Paul Scholes ut efter att ha fått sitt andra gula kort men det hindrade inte United att göra 3-1. Wayne Rooney var stark när han höll undan för två försvarare och kunde sätta trean bakom Cudicini i Tottenhams mål.

Publicerad 2009-09-12 kl 20:38