United hämtade upp 0-3 till 3-3 mot Chelsea

Chelsea ledde mot Manchester United med 3-0 men Rooney reducerade två gånger om från straffpunkten och Hernandez nickade in 3-3

Chelsea tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel och fick bra hjälp. Daniel Sturridge tog sig in från kanten, utmanade och skulle slå in bollen framför mål. Men David De Grea gjorde en benparad för att få bort bollen. Resultatet blev att han sparkade den i börstkorgen på Jonny Evans som stötte den i eget mål.

I den andra halvleken utökde Chelsea omedelbart - och vackert. Fernando Torres slog ett inlägg som Juan Mata mötte med en volleykanon som David De Gea var chanslös på.
Och direkt därefter slog Mata en frispark som David Luiz mötte med pannan och nickade in 3-0.

Halvleken var inte ens tio minuter gammal när tredje målet efter paus kom. Patrice Evra fälldes av Daniel Sturridge och Wayne Rooney tog i rejält och dundrade in 3-1 från straffpunkten. Och det dröjde inte länge innan United fick en ny straff, den här gången väldigt tveksam sedan Welbeck gått omkull på Ivanovics fot.

Den gången placerade Rooney bollen i nät, lite lösare än första gången.

Untied fortsatte sin anstorming och i slutet av matchen kvitterade Javier Hernandez till 3-3. Mexikanen fick stå helt omarkerade när han nickade bollen i mål. 3-3 blev slutresultatet men Juan Mata hade en frispark på tilläggstid som var på väg in i krysset när David De Gea slängde sig och petade bollen till hörna. En makalös räddning som säkert stärker ett darrigt självförtroende.

Chelsea: Cech - Ivanovic, Cahill, David Luiz, Bosingwa - Essien, Meireles, Malouda - Sturridge, Torres, Mata.

Avbytare: Turnbull, Ferreira, Bertrand, Hutchinson, Romeu, Piazon, Lukaku.

Manchester United: De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Young - Rooney, Welbeck.

Avbytare: Amos, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba

Publicerad 2012-02-05 kl 21:11