POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

United kan putta ned Liverpool: ”Visste att det skulle hända förr eller senare”

Manchester United kan bli Englands mest framgångsrika klubb under lördagen. Allt som krävs är en poäng mot Blackburn.
- Jag visste att det skulle hända förr eller senare, säger Alex Ferguson enligt Sky Sports.

Om Manchester United tar en poäng mot Blackburn blir man Premier League-mästare. Ligatiteln, som alla förstås räknar med att United tar, kommer vara klubbens 19:e genom tiderna – vilket därmed gör att de passerar Liverpool som stått på 18 ligatitlar sedan 1990. Sir Alex har tidigare sagt att han önskat att knuffa ned Liverpool från den engelska toppen – och nu blir det alltså verklighet.

- Jag visste att det skulle hända förr eller senare men den historia som den här klubben har. Det skulle hänt hur som helst, oavsett om det var i år, nästa år eller om tio år. Historien och kapaciteten i den här klubben skulle alltid ge oss den chansen.

Samtidigt menar Ferguson att det bara kommer att bli svårare att vinna titlar framöver. Det är fler lag som utmanar i toppen och han räknar med Liverpool kommer vara bättre nästa år, med Kenny Dalglish som tränare från starten av säsongen.

- Liverpool kommer vara sporrade nästa år, det är jag säker på. Kenny har skrivit på för tre år och det lugnar ned klubben och det kommer finnas planer. Det gör det bara mer intressant nästa säsong. Det blir bara tajtare och tajtare.

Publicerad 2011-05-14 kl 11:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå